Често задавани въпроси

Въпрос :   Трябва ли да се регистрирам, за да поръчам от www.sprintcomp.com ?
  • Отговор :Да, задължително е да се регистрирате за да поръчате от www.sprintcomp.com. В случай, че изберете даден артикул и желаете да го поръчате, с цел по-добро обслужване и за улеснение на поръчката, регистрацията е задължителна, тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.
Въпрос :   В какви срокове извършвате доставка ?
  • Отговор : Всяка поръчка направена в работен ден от 00:00 часа до 13:00 часа се обработва в рамките на същият работен ден! Поръчка направена в работен ден след 13:00 часа се обработва на следващият работен ден, след 10:00 часа. Поръчка, направена след 13:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди поредица почивни) се обработва след 10:00 часа в понеделник (или на първият възможен работен ден, след 10:00 часа). Поръчаните продукти се доставят с куриер на посочения адрес за доставка в рамките на два до седем работни дни, като срокът може да бъде удължен (почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни условия). 

www.sprintcomp.com си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до седем дни ! Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

Въпрос :   Каква е цената на куриерската услуга ?
  • Отговор : Тарифата за доставка до всяка една точка на България в цялата страна е 8,00 лева и се включва в дължимата сума на поръчката, с изключение на поръчките над 100.00 лева, където доставката е БЕЗПЛАТНА!
Въпрос :   Доставяте ли продукти в чужбина ?
  • Отговор : Към момента www.sprintcomp.com извършва доставка САМО на географската територия на Република България , ОСВЕН предварително договорените поръчки !

* Ако не намирате отговор на вашите въпроси по-горе, моля да се свържете с нас на GSM : +359 895 72 65 20 или се свържете с нас като ни изпратите запитване от секция “ Контакти “